Om oss

NoElDo gör unika, färgstarka och tuffa kläder åt era barn samt designar tyger i härliga mönster och färger.

Modeller, tyger och kombinationer byts regelbundet ut för att kunna erbjuda ett varierat och spännande sortiment att välja från.

Kläderna sys efter din beställning, därav en något längre leveranstid än i andra butiker. Alla plagg sys upp i Hässleholm, Skåne.

De allra flesta tyger håller antingen en ökotex-certifierad eller också en ekologisk, GOTS certifierad stämpel.
NoElDo kommer efterhand att byta ut större delen av tygsortimentet mot vår egen design. Detta i ett så varierat sortiment som möjligt, både ritade tyger samt fotoprint. Vårt första egentryckta tyg som vi är mycket stolta över är våra “Golden feathers” tyger som finns i ett par olika färgställningar.

Har ni några önskemål på vad som fattas i vårt utbud, modeller eller print på tygerna så är ni mer än välkomna med förslag via mail info@noeldo.se.

Hoppas att ni alla ska kunna hitta era favoriter bland NoElDo:s kläder.

 

Vinnare-Hanna-SjostrandFöretaget ägs och drivs av mig, Hanna en 3 barns mamma född -86 från Skåne med ett helhjärtat intresse för barnkläder med både starka färger och de lite mer neutrala valen. Viktigt för mig är barnkläder som älskas av både barn och föräldrar och som ska kunna användas till mycket lek och bus….

Namnet NoElDo står för de 3 små vildarna som ger mig så mycket inspiration, Nova, Elvis & Douglas <3

2016 tog vi hem segern i Sveriges stjärnföretagare!

Godkänd för F-skattsedel/ ORG.NR 556962-8588